Ramen & deuren

Specialist in ramen en deuren

Bij SF vind je een betrouwbare en bekwame vakman voor het plaatsen van ramen en deuren. In Kortessem beschikken we over een groot magazijn met een indrukwekkend assortiment kwaliteitsramen en -deuren: voor elk budget en naar elke bouwstijl is er wel een perfecte oplossing op maat. Heb je vragen? Stel ze dan zeker aan ons!

Welke stijl past bij jou?

PVC

48

Ramen en deuren uit PVC bestaan uit een waaier aan afwerkingsmogelijkheden en kleuren. 

De voordelen:

Aluminium

41149387_2198187783743571_3219295721719070720_n

Ramen en deuren uit Aluminium bezorgen je woning een strakke look en zijn een goede keuze voor moderne woningen

De voordelen:

Hout

46

Ramen en deuren uit PVC geven je woning een warme en natuurlijke uitstraling. Bovendien heeft hout een thermische en akoestische isolerende werking.

De voordelen:

RUIM AANBOD AAN KWALITEIT

Je vindt ramen en deuren in verschillende maten, uitvoeringen, kleuren en stijlen. Maar welk schrijnwerk je ook zoekt voor je woning, bij SF Ramen en Deuren vind je zéker een mooie en duurzame oplossing op maat!

We leveren en plaatsen maatwerk ramen en deuren in Aluminium, PVC en hout. Ook indien je enkel op zoek bent naar glaswerken kan je bij ons terecht. We beschikken over de nodige kennis, know-how en materialen om elke klus tot een goed einde te brengen. We verkopen ramen en deuren van Reynaers (Alu), Schüco (PVC). De houten producten worden bij een plaatselijke schrijnwerker gemaakt.

Modern Home Kitchen Through Glass Doors
Modern Home Kitchen Through Glass Doors

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Het maatschrijnwerk en alle bijhorende accessoires voldoen steeds aan de hedendaagse verwachtingen en normen. We werken met stijlvolle producten die bovendien onderhoudsvriendelijk zijn én een goede thermische en akoestische isolatie bieden. 

Of je nu gaat voor een nieuwbouw of renovatie, een traditionele of moderne look, voor elke toepassing maakt SF Ramen en deuren een voorstel op maat!

PROFESSIONELE UITVOERING

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, kan je bij ons rekenen op een plaatsing volgens de regels van de kunst. Ook na verkoop leveren we een uitstekende service.

Je kan niet enkel voor het plaatsen van ramen en deuren bij ons terecht. Ook voor de nodige afwerking achteraf (bij renovaties) kunnen we zorgen voor PVC, MDF of pleisterwerken. Bekijk ook zeker de mogelijkheden voor het uitvoeren van glaswerken!

Modern Home Kitchen Through Glass Doors