PVC Ramen en Deuren

PVC voor een universele stijl

PVC ramen en deuren bieden je woning een goede isolatie en hebben weinig onderhoud nodig. Je kan bovendien kiezen uit een waaier aan kleuren en vormen zodat je zeker een PVC uitvoering vindt die aan wensen voldoet

Plana© voor een moderne uitvoering

Plana© ramen en deuren geven je woning een moderne en tijdloze uitstraling. Deze ramen en deuren kunnen zowel bij nieuwbouwprojecten als renovatie gebruikt worden voor een strakke en minimalistische stijl.

Plana© Ramen

Het Plana© raamprofiel heeft een slanke vorm en voldoet aan alle normen van een moderne woning. Er wordt een uitstekende bescherming tegen geluid, wind en regen geboden dankzij het 7-kamer profiel. 

Plana© Deuren

In combinatie met Plana© ramen is een Plana© deur een goede keuze. De deuren zijn vleugeloverdekkend en ze zijn combineerbaar met verschillende moderne deurtrekkers. 

De Plana© deuren worden uitgerust met zware scharnieren en een automatisch slot. 

Rustic© voor een rustieke uitvoering

Rustic© ramen en deuren geven je woning een elegante en klassieke uitstraling. Ze worden vaak gebruikt bij fermettes, traditionele woningen in pastoriestijl en andere projecten die een rustieke uitstraling hebben.

Rustic© Ramen

Het Rustic© raamprofiel heeft een klassieke uitstraling en sluit perfect aan bij de stijl van de Rustic© deuren . Er wordt een uitstekende bescherming tegen geluid, wind en regen geboden dankzij het 7-kamer profiel. 

Rustic© Deuren

In combinatie met Rustic© ramen is een Rustic© deur een goede keuze. De deuren zijn vleugeloverdekkend en ze zijn combineerbaar met verschillende moderne deurtrekkers. 

De Rustic© deuren worden uitgerust met zware scharnieren en een automatisch slot.