Glaswerken

Uitvoeren van glaswerken binnenshuis

Steven Ferla van SF Ramen en Deuren beschikt over alle expertise en kennis voor het professioneel plaatsen van ramen en deuren. In dezelfde lijn voeren we ook de meest uiteenlopende glaswerken uit. Bekijk gerust de mogelijkheden. Indien je vragen hebt over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

PLAATSEN VAN GLAZEN DEUREN

Het plaatsen van glazen deuren in nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten blijft populair: dankzij de doorzichtige of doorschijnende uitvoering, creëert u een bijzondere sfeer in uw woning. Ruimtes ogen bovendien groter en lichter en dankzij de uitvoering met gehard veiligheidsglas hoeft u zich niet de minste zorgen te maken over de duurzaamheid van uw glazen deuren of over de veiligheid van uw medebewoners.

Modern Home Kitchen Through Glass Doors
Modern Home Kitchen Through Glass Doors

ALLES VOOR UW BADKAMER

Ook in het kader van een nieuwe spiegel of uw nieuwe douche kunt u SF Ramen en Deuren uit Beringen inschakelen voor het uitvoeren van goede glaswerken. Gaat u voor een oplossing in helder glas, gezandstraald glas of figuurglas of verkiest u een volledig gesloten douchecel? Steven Ferla heeft mogelijkheden zat en realiseert uw ideale inrichting steevast in eigen atelier.

GELAKT GLAS, VLOEREN EN BALUSTRADES

Omdat Steven Ferla van SF Ramen en Deuren geen enkel project schuwt, kunt u hem ook inschakelen voor het plaatsen van gelakt glas voor wanden of werkbladen in uw keuken, mat of helder glas voor loopvloeren in moderne woningen, het installeren van dubbelwandige balustrades en borstweringen (met of zonder gekleurde folie voor een uniek en eigentijds accent) en het uitvoeren van diverse algemene schrijnwerken voor in en rondom uw woning!

 
 
Modern Home Kitchen Through Glass Doors