Andere diensten

REALISEREN VAN ALLERHANDE MOOI SCHRIJNWERK

De mooiste realisaties voor glaswerken en schrijnwerken voor ramen en deuren vindt u bij Steven Ferla van SF Ramen en Deuren in Beringen. Dankzij 10 jaar ervaring in de stiel weet deze vakman voor u de meest indrukwekkende projecten in het kader van nieuwbouw en renovatie te realiseren. Bekijk alle mogelijkheden en vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat van uw project!

DIVERSE BUITENSCHRIJNWERKEN

Naast het maken, leveren, plaatsen en afwerken van ramen en deuren in hout, aluminium en kunststof (PVC), kunt u bij Steven Ferla van SF Ramen en Deuren ook terecht voor het realiseren van outdoor schrijnwerk. In Beringen heeft deze vakman zijn eigen atelier en zorgt hij voor een feilloze installatie van uw:

  • Vliegenramen 
  • (voorzet)rolluiken en screens
  • Kleine en grote garagepoorten
Modern Home Kitchen Through Glass Doors
Modern Home Kitchen Through Glass Doors

MOOIE INTERIEURAFWERKING

Omdat ook het leggen van vloeren in laminaat en parket tot de mogelijkheden van SF Ramen en Deuren behoort, vindt u bij dit bedrijf één aanspreekpunt voor al uw schrijnwerken binnen- en buitenshuis. Ook het uitvoeren van degelijke siliconewerken en het vervangen en plaatsen van stijlvolle binnendeuren in hout, glas of een ander materiaal dat uw voorkeur wegdraagt, is mogelijk.

KRAAN- EN GLASWERKEN

SF Ramen en Deuren beschikt over verschillende kranen waarmee de moeilijkste kraan- en glaswerken kunnen gerealiseerd worden. Voor meer informatie over deze kraan- en glaswerken, kan u terecht op onze website https://www.sfkraanwerken.be of via onderstaande knop. 

Modern Home Kitchen Through Glass Doors

PERFECTE PRIJS-KWALITEIT

Omdat Steven Ferla uw tevredenheid hoog in het vaandel draagt, besteedt hij veel aandacht aan het plannen en uitwerken van uw project. Zo luistert hij uitvoerig naar uw wensen, bezorgt hij u een vrijblijvende offerte en zorgt hij voor een feilloze realisatie van uw project met de beste materialen. Een uitstekende afwerking tot in het detail hoort er eveneens bij, net zoals een goede dienst-na-verkoop én de mogelijkheid tot het uitvoeren van noodinterventies.